Actie DEGIRO 2021 - 50 euro transactietegoed
12 augustus 2021 

Actie DEGIRO 2021 - 50 euro transactietegoed

Af en toe komt DEGIRO met een actie, waar nieuwe klanten van kunnen profiteren. Zo ook deze zomer. In dit artikel lees je wat de actie precies is en of jij in aanmerking kan komen. 

Over broker DEGIRO

Eerst heel kort een stukje over DEGIRO. Dit is een Nederlandse broker (overigens wel in 2020 overgenomen door het Duitse Flatex), die zich met name in de kijker heeft gespeeld door een breed aanbod tegen een lage prijs. Zo kan je op de Amerikaanse beursen handelen vanaf $ 0,50 per transactie en bieden ze een selectie aan ETF's aan die ze ook de 'KernSelectie' noemen. Ik heb zelf meerdere brokers geprobeerd (zoals Flatex, Binck, MeXeM en eToro), maar DEGIRO is mijn 'huisbroker'.

Wil je mijn volledige review lezen, dan kan dat hier

De actie van DEGIRO: € 50,- transactietegoed

Ben je nog geen klant van DEGIRO? Als je nu klant wordt, dan kan je gebruik maken van de actie van ze. Je dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Je hebt nog geen rekening bij DEGIRO
  • Je opent en activeert (middels een storting) een nieuwe rekening uiterlijk 1 september 2021 
  • Transactiekosten tot 1 november 2021 vallen binnen de actie met een maximum van € 50,-
  • Je krijgt begin november de gemaakte koste teruggestort (je betaalt ze in eerste instantie dus zelf)
  • Geldt alleen voor Nederlandse klanten

Je kan hier de actievoorwaarden zelf nalezen of een account aanmaken.

Helaas geldt deze actie niet voor bestaande klanten. Wel is het zo dat je als bestaande klant een nieuwe klant aan kan dragen, waar je € 20,- transactietegoed voor krijgt (zie je accountgegevens bij 'nodig een vriend uit'.

Ter transparantie: DEGIRO is mijn favoriete broker, dat deel ik graag. Als je een rekening opent via een link op mijn pagina, dan ontvang ik daar een vergoeding voor. Uiteraard kan je ook gewoon rechtstreeks naar de site van degiro, dan ontvang ik deze vergoeding niet, even goede vrienden   

Over de schrijver
Welkom! Ik ben de eigenaar van Mindset-business-finance.com. Met ruim 15 jaar ervaring als belegger, zowel als professional bij een bank, als in privé. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met je, met als doel dat beleggen toegankelijk wordt voor iedereen en ook jij een passief inkomen op kan bouwen met behulp van beleggen.
Reactie plaatsen